Qui som

Es crea l’any 1994 sota la direcció de Jordi Piccorelli. En els seus vint anys de de trajectòria, el cor ha dut a terme nombrosos concerts i actuacions tant a Catalunya com a l’estranger.

El Cor Aulos ha actuat en espais tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, el Teatre Auditori de Sant Cugat, l’Auditori de Barcerlona i l’Espai de Música i Dansa de la Generalitat de Catalunya. També ha participat en l’enregistrament del disc I si… de Toni Xuclà i del Llibre Vermell de la Companyia Elèctrica Dharma.

L’any 2002 el cor realitza una gira per Eslovàquia, convidats pel Ministeri d’Afers Exteriors d’aquest país, i el 2003 una gira per Alemanya.

Estrenen l’obra Cinc Sardanes Vegetals, de M. Salvador i Nocturn per a Anna, d’A. Charles (estrenada al Foyer del Gran Teatre del Liceu en el concert d’homenatge a Anna Ricci).

Participa amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, amb qui col·laboren habitualment, en la producció de, La viuda alegre, de F. Léhar, el Requiem de G. Fauré, El Pessebre de P. Casals, en l’òpera Le Villyde G. Puccini o El somni d’una nit d’estiu de F. Mendelsohn, així com diferents concerts simfònics, la majoria d’ells interpretats al Teatre Auditori de Sant Cugat. També forma interpreta Il Campanello, de G. Donizetti, en format de cambra en aquest mateix teatre. Altre repertori que el cor interpreta és el Requiem de J. Brahms, el Gloria, Magnificat i Beatus Vir de A. Vivaldi, i les Cantata BW150 iCantata BWV 78 de J. S. Bach

D’altra banda, el cor presenta un ampli repertori a capella, que inclou música antiga fins autors contemporanis. També cal destacar les seves nombroses participacions en espectacles multidisciplinars de producció pròpia (Llibre Vermell de Montserrat) o amb grups de teatre (Pedra i Sang i Verdaguerianes amb la companyia santcugatenca Tetrateatre), dansa i música actuals.

Des de finals del 2012, el cor compta amb la direcció de David Folch.


auloss