Director

Clara Enrich

Clara Enrich Genestar (1995, Menorca) s’inicia en el món de la música als 4 anys cantant a l’Escolania de Ciutadella de Menorca dirigida per Corretja Genestar. Als 8 anys comença formació musical i violoncel a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Ciutadella. Posteriorment obté el Grau Professional en l’Especialitat de Violoncel al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Lito Iglesias, on està estudiant cant clàssic amb Eulàlia Ara. Es gradua el 2017 en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment s’està formant en direcció coral per la Federació Catalana d’Entitats Corals amb Elisenda Carrasco, Jordi Lluch i Pere Lluís Biosca.

Ha participat en diferents projectes com a cantant. L’agost del 2015 i 2016 participa en l’Interregional Choir Meeting a la Landesakademie für die musizirende Jugend a Baden-Wüttemberg dirigit per Marc Díaz, Klaus Brecht, Cristoph Schönherr i Michiel Haspeslagh. Des de 2015 canta al Cor Anton Bruckner de Barcelona dirigit per la Júlia Sesé. Forma part d’un projecte de joves cantants anomenat Lotus Octet dirigit per Miquel Villalba.

Des de 2017 dirigeix les corals infantils Si Fa Sol i Espurna, i les corals d’adults Sons i Veus i Kwaya que pertànyen a l’Escola Municipal de Música d’Esplugues de Llobregat, i des del setembre de 2018 s’ha incorporat com a diretora del Cor Aulos.